dissabte, 9 de juliol del 2011

NOU HORARI ESCOLAR

Hola families.
Com era d'esperar, el Departament d'educació ha fixat l'horari de l'any vinent que ell volia. Ja és oficial, l'escola la Salut farà el següent horari l'any vinent:

De 9 a 12,30 i de 15 a 16,30
Altres temes d'interès tractats al darrer Consell escolar van ser :

Informació sobre mestres que marxen per què han demanat altres destinacions i que desitgem que tinguin molta sort en la seva nova destinació, especialment destacable és la marxa de dues representants dels mestres al Consell, com són la Cristina Alba i l'Asun Rodríguez. Gràcies per la vostra aportació a la millora de l'escola. Per cert, estan intentant que es pugui quedar la Muntsa de música,tant de bo ho aconsegueixin per què és una gran professional.

Avançament de resultats de les proves de 6è d'aquest any, que amb molta cautela i a requeriment del sector famílies, ens van fer un resum ràpid a falta d'una explicació més àmplia al proper consell escolar. La cosa pinta molt millor que els dos darrers anys i sembla ser que obtenim uns molt bons resultats en totes les àrees, que estaríem per fi, per sobre de la mitjana de Catalunya.

Amb la cautela que se'ns demana des de l'equip de mestres, nosaltres no podem deixar de felicitar-los i també felicitar-nos per la feina feta i per què sembla que ens hem posat tots les piles per redreçar una situació que no ens tocava com a escola. Ara, a continuar amb la feina per tal que aquesta situació es mantingui igual de bé que aquest any i no sigui fruit de factors casuals sinò d'una bona tasca escola-families.
Aquest tema ha estat un dels temes més treballats des del sector families i ens sentim molt orgullosos d'aquest canvi de tendència, estem aqui per intentar millorar l'escola i creiem que aquest tema era i és un tema capdal.

Families, bon estiu i feu-nos arribar els vostres comentaris i/o suggerències, sembla que us costa molt enviar-los i nosaltres estem desitjant que ho feu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada